Sveiki
Aš su tokiom pačiom problemom. Pirmo aitvaro pirkimas. Siaurinam pasirinkima: KAINA - manau iki 300Lt kaip naujokui. Norėtūsi Atelier Cesium Access bet žmonos žvilgsnis pasakius kaina, nuleido mane ant žemės

STILIUS - manau iki triukų man toli ir ekstremaliu pojūčių iš tempenčio aitvaro aš turbūt kolkas neieškau. Lieka greitis arba tikslumas (turbūt reiktų sakyti precizika, dažniau vartojamas apibūdinimas tarp jūsų)
VĖJAS - kogero už šia kaina nenupirksi aitvaro silpnam vėjui, tačiau būtu įdomu
sužinoti kuriuos aitvarus dažniau skraidinat, ta prasme Lietuvoje koks vėjas dažniau vyrauja? (Pajūrio neskaičiuokim)
PARDAVĖJAS - pirksiu Lietuvoje, nes neteko dar siustis prekių iš svetur (gal kada su kuo ir susikuperuosiu), beto aitvaro reiktų iki Vasario 13d. Nes geresnės progos pirmam skrydžiui su tiek kompetetingu mokytojų nederėtų praleisti

PATVARUMAS - kažkodėl neteikiu tam pirmenybės ir tikrai ne todėl kad pasitikiu savo jėgomis.
GALIMI VARIANTAI - Skaičiau apie visus pigesnius aitvarus, kurių aprašymus radau lietuvių kalba (prisipažinsių patingėjau ieškoti užsieno saituose) Bolero Salsa Genesis Jive... Tik nieko nežinau apie R-Sky Wao? Gal papasakosit žaliam?
Ir žinoma dėkingas iš anksto!
p.s nėra pas jus merfio dėsnių? pvz: Kuo brangesni aitvara nusiperki, tuo ilgiau reikia laukti tinkamo oro jam išmeginti